TALEN LEREN

   Talen leren bij Euro Centre Fang voor de schoolleerlingen, of de universiteitsstudenten, samen met volwassenen en algemene belangen is vooral gericht op communicatievaardigheden, ook de grammaticale lessen voor taalbeoordelingstests om hoger onderwijs in te gaan. Leerders moeten plaatsingstesten doen alvorens de cursussen in te inschrijven, door middel van een conversatie test (een interview) met de moedertaalsprekers. Door dit gesprek kunnen docenten de vaardigheden en competenties beoordelen en ook reacties op de omringde omgeving met moedertaalsprekers.

      Taalcursussen zijn gebaseerd op het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader. Elke cursus begint met de standaard (A1) voor niet-of laaggeschoolde leerlingen. De klassen worden door alle moedertaalsprekers geleerd, en soms met Thaise experts. Echter, voor leerlingen met een aantal vaardigheden en goede standaardniveau, zullen leraren een gedetailleerde en gevorderde les voorbereiden van het niveau van A2 tot en met C2.

      Onderwijs en evaluatie worden georganiseerd door Europese moedertaalsprekers. De meeste Thaise leerlingen, vooral studenten zijn een beetje bang voor buitenlanders, worden verlegen en zenuwachtig voor het mislukken. Met de ervaringen van leraren is elke klas vol internationaal milieu met een vriendelijke sfeer. Leraren evalueren de vaardigheden van elke leerling samen met leren, vriendelijk gesprek, waardoor de leerlingen zich ontspannen voelen en niet zenuwachtig zijn in de klas, waardoor ze zich beter voelen en de vaardigheden beter kunnen verbeteren.

      Daarnaast biedt de school cursussen voor de voorbereiding van de test, waaronder de vaardigheden van spreken, lezen, denken en analyseren, samen met principes van het gebruik van talen en grammaticale bestellingen. De testen worden georganiseerd door Europese taalinstellingen en worden internationaal erkend voor academische of professionele doeleinden.

Marc-Anton Erich Horst Jordan

” Leren is om de taal en ook de cultuur en de samenleving van de Europeanen waardoor je de waarde van uw leren zijn te leren. ”

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic