CURSUSSEN

Europese taalcursussen zijn gebaseerd op het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader, leren, onderwijzen, beoordelen; een richtlijn voor verschillende om het niveau, dat iemand de taal beheerst te beoordelen. Daarbij worden de mondelinge en de schriftelijke vaardigheid beoordeeld, door de Raad van Europa omschrijft die de vaardigheidsniveaus verdeelt.

A

A1

A2

Standaard voor inleidende b.v. Groeten, inleiding met korte voorbeelden van elke situatie.

Intermediair voor degenen die een aantal standaard vaardigheden hebben met gedetailleerde en ingewikkelde lessen

B1

B2

B

Geadvanceerd voor leerlingen die hoge talenkennis hebben die met de hoogspecifieke lessen worden onderwezen

C1

C2

C

Deze vaardigheidsniveaus worden geëvalueerd van de leerlingen in elke taalcursus, niet alleen de tests van het gesprek voor talenclassificatie voordat de lessen beginnen, maar ook de tests tijdens de lessen

en na de lessen in het spreken, schrijven, lezen en luisteren naar Volgende niveau voorbereiding.

ENGELS

Cursussen voor leerlingen en algemene mensen, en ook voor de toelating van de universiteit: de cursussen heeft Britse en Europese stijlen van moedertaalsprekers. Leerders zullen de ondewijs van luisteren, spreken, schrijven, met extra grammatica behouden.

FRANS

 

De tweede populaire Europese taal in de wereld na engels met alle Franse leerstijlen. De cursussen zijn verdeeld in standaard-, intensieve- en testvoorbereiding, alle voor leerlingen die geen Franse vaardigheden hebben, ook voor de voorbereiding van de universitaire test en internationaal onderwijs.

DUITS

Een van de meest populaire talen in de wereld, met een Duits leersysteem voor communicatie en culturele studies van de Duitsers, Oostenrijkers en Zwitsers. De cursussen bieden voor de test voorbereiding, de universitaire ingang en het studeren in het buitenland.

ITALIAANS

 

Italiaanse nationale taal met prachtige accent en intonatie voor studenten en algemene interesses, met taalervaring voor het openen van de deur van de Europese cultuur, de samenleving en de geschiedenis van de Italianen.

SPAANS

De derde meest spreektaal in de wereld, gebruikt in Spanje, ook Latijns-Amerikaanse landen. De cursus begint de conversatiecursus, voor taalervaring en cultuur van de Spanjaarden en de Latijns-Amerikanen.

NEDERLANDS

Nationale taal van België en der Nederlanden, voor communicatie en sociaal-culturele studie de Nederlanden en de Belgen. Nederlands is ook een van de belangrijkste talen voor zakelijke en internationale samenwerking.

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic