NEDERLANDS

België
Nederland

          Nederlands is de nationale taal in België en Nederland, evenals de Caribische landen in Midden-Amerika, die de samenstellende landen der Nederlanden zijn, en ook enkele landen in Afrika. Nederlands is de vergelijkbare taal in een deel van Duits en Engels, en is ook een van de officiële talen in de Europese Unie, waarvan zich bevindt in de Belgische hoofdstad van Brussel.

          Voor België en Nederland delen zij, samen met hun lange geschiedenis, de maatschappij en cultuur. Ze hebben ook een voortreffelijke taal, hoewel ze slechts 2 grote landen in Europa zijn die Nederlands gebruiken. De taal kent verschillende gebruiksvormen dan Frans of Duits, voor vocabulaires en grammatica die vergelijkbaar zijn met Duits, Engels en Frans. Nederlandse taal is een van de uitdagingen voor zelfopgelegde taal opstand.

          De Nederlandse taal is verdeeld in 2 cursussen:

NEDERLANDS VOOR COMMUNICATIE

Spaanse cursus voor studenten en volwassenen wordt aangeboden in de algemene cursus. De cursus wordt gestart met standaardlessen die alfabetten, nummer en uitspraak bevatten, ook eenvoudige introductie en grammatica. Leerlingen krijgen de basiskennis van talen, bereiden zich voor op de volgende stap van het leren in de hoge niveaus die de sociale en culturele studies in België en Nederland omvatten. De taalstructuur is ook verdeeld volgens het GER, voor het evalueren van de vaardigheden.

NEDERLANDSE TEST VOORBEREIDING

Cursus voor het testen van de Nederlandse taal voor universitaire toelating aan de universiteiten in België en Nederland, evenals werkdoeleinden. Studenten krijgen de herziening voor algemene vaardigheden; luisteren, spreken, lezen en schrijven, ook het doen van voorbeeldtests.

CNaVT
CERTIFICAAT NEDERLANDS ALS VREEMDE TAAL

Nederlandse internationale test als vreemde taal, georganiseerd

door de Katholieke Universiteit Leuven en de Nederlandse Taalunie,

voor aanvragers die in België of Nederland studeren willen, en ook

voor werk en migratie in beide landen. De test wordt gedeeld

door in 4 niveaus; A2-C1. Elk correspondeert met een bepaald vaardigheidsniveau zoals beschreven door het GER-systeem.

NT2
STAATSEXAMEN NEDERLANDS ALS TWEEDE TAAL

 

Test Nederlands als de tweede taal voor degenen die geen Nederlandstalige moedertaalsprekers zijn. De test wordt georganiseerd door het Dienst Uitvoering Onderwijs onder het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van Nederland, voor degenen die willen doorgaan met de studie of de migratie naar dit land.

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic