ITALIAANS

Italië
Zwitserland
San Marino
Vaticaanstad

          Italiaans is een van de belangrijke talen in Europa, omdat het de officiële taal is van Italië en ook twee andere landen in Italië; San Marino en Vaticaanstad. Het wordt ook gesproken in een deel van Zwitserland. Er zijn meer dan 70 miljoen mensen die Italiaans spreken.

          Aangezien Italië een van de sterkste economische landen van Europa is, niet alleen het bedrijfsleven, maar ook kunst, muziek, design, architectuur en het toerisme en het handelsverkeer, wordt het Italiaans de 'romantische taal' genoemd als een van de meest opvallende identiteiten van talen. Leerders hebben interesse om Italiaans te leren en worden 1 van de 5 meest populaire talen in de wereld, na Spaans, Duits, Frans en Engels; in het bijzonder Spaans dat de vergelijkbare structuur deelt en gemakkelijk te begrijpen is.

          De Italiaanse taal is verdeeld in 2 cursussen:

ITALIAANS VOOR COMMUNICATIE

CORSO DI ITALIANO PER LA COMUNICAZIONE

Conversatielessen voor middelbare scholieren, ook algemene interesses, biedt het lesgeven in communicatie, woordenschat, extra grammatica, met spreekvaardigheid door moedertaalsprekers. Leerlingen krijgen de basiskennis van talen, bereiden zich voor op de volgende stap van het leren in de hoge niveaus die de sociale en culturele studies omvatten.

De cursus wordt aangeboden in algemene en intensieve cursussen, met lesmateriaal uit Italië. De taalstructuur is ook verdeeld volgens het GER, voor het evalueren van de vaardigheden.

ITALIAANSE TEST VOORBEREIDING

PREPARAZIONE DI TEST DI ITALIANO

Cursus voor het testen van de Italiaanse taal voor algemene en academische doeleinden, ook voor toelating tot het hoger onderwijs aan hogescholen en universiteiten in Italië. Studenten krijgen de gedemonstreerde lessen met algemene vaardighedenvoorbereiding, ook het doen van voorbeeldtests.

CERTIFICAAT VAN KENNIS VAN DE ITALIAANSE TAAL

CERTIFICATO DI CONOSCENZA DELLA LINGUA ITALIANA: CELI

Italiaanse internationale test voor buitenlanders, georganiseerd door de Universiteit voor Buitenlanders Perugia voor degenen die het onderwijs in het Italiaans willen ontvangen verschillende instellingen, hogescholen of universiteiten, evenals werk en migratie naar Italië. CELI-test wordt gedeeld door niveau 1 tot 5, wat vergelijkbaar is met A1-C2 door het GER-systeem, gecertificeerd door de Italiaanse ministeries van Onderwijs en Buitenlandse Zaken, om de kennis van taal en cultuur wijdverbreid te maken.

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic