FRANS

        Frans is een van de meest gesproken talen in Europa en ook een van de meest populaire talen ter wereld. Frans is de officiële taal, niet alleen in Frankrijk, maar ook in een ander land in Europa (bv. België, Zwitserland, Luxemburg en Monaco), evenals in Canada en voormalige Franse gekoloniseerde landen in Afrika. Zelfs in Laos, en Cambodja gebruiken ook Frans voor officiële functies. Frans is daarom een van de belangrijkste talen in Europa, omdat het officieel wordt gebruikt in de verschillende hoofdorganisaties, bv. de Europese Unie, evenals de Verenigde Naties, en het Internationaal Olympisch Comité.

     Frans is de tweede taal die in Europa veel wordt onderwezen, en in de wereld na Engels, zoals het veel wordt gesproken, ook de vergelijkbare vocabulaires en sommige structuren met Engels.

          De cursus Frans is opgedeeld in 2 cursussen.

Frankrijk
België
Luxemburg
Zwitserland
Monaco

FRANS VOOR COMMUNICATIE

COURS DE FRANCAIS POUR COMMUNICATION
 

Cursus gericht op specifieke communicatie voor studenten, ook volwassenen voor algemene en intensieve cursussen. De cursus wordt aangeboden met standaard Frans onderwijssysteem met moedertaalsprekers, behandelt de lessen voor degenen die nog geen ervaring hebben met het leren van Frans, bv. alfabetten, inleiding, uitspraak, woordenschat en gesprekken voor de dagelijkse situatie. De praktijk is bedekt met lezen, spreken en schrijven met grammaticale vaardigheden.

.,

FRANSE TESTVOORBEREIDING

PREPARATION DE TEST FRANCAIS

Cursus voor het testen van de Franse taal voor algemene en academische doeleinden, ook voor toelating tot het hoger onderwijs in hogescholen en universiteiten in lokale of internationale academies. Studenten krijgen de gedemonstreerde lessen met algemene vaardighedenvoorbereiding, ook het doen van voorbeeldtests.

 

Cursussen van Franse testvoorbereiding zijn voorzien:

,

/

PROFESSIONELE BEREIKTEST:          
PROFESSIONAL APTITUDE TEST (PAT)

 

Voor middelbare scholieren in Thailand voor universitaire toelating in Thaise universiteiten, omvat communicatie, vocabulaire en grammatica, ook lezen en schrijven. De test PAT7.1 voor Frans evalueerden 10-40% voor het algemene punt dat studenten moeten verzamelen voor toelating tot de universiteit.

DELF en DALF

DIPLOME D'ETUDES EN LANGUE FRANCAISE

DIPLOME APPROFONDI DE LANGUE FRANCAISE

Franse Internationale Test voor aanvragers met niet-Franstalige landen, georganiseerd door Alliance Française, onder het Franse Ministerie van Onderwijs, ook Ambassade van de Franse Republiek die het Frans taalonderwijs over de hele wereld promoot. De tests omvatten 4 vaardigheden; luisteren, lezen, schrijven en spreken, geëvalueerd door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). De DELF-test wordt geëvalueerd door de niveaus A1-B2 en de DALF wordt geëvalueerd door de niveaus C1-C2 voor aanvragers met geavanceerde taalvaardigheden.

 

De tests zijn efficiënt voor taaltesten voor aanvragers die verder onderwijs willen volgen en in het buitenland willen werken, dat internationaal is gecertificeerd door verschillende instellingen voor taalvoorbereiding over de hele wereld. In Thailand wordt de test georganiseerd door Alliance Française van Thailand.

..,

..,

/

/\

/\

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic