SPAANS

          Spaans is een van de meest populaire en belangrijke talen in Europa. Het is ook de tweede veel gesproken taal in de wereld na het Engels, zoals deze wordt gesproken door meer dan 500 miljoen mensen wereldwijd. Afgezien van Spanje waar de taal is ontstaan, wordt Spaans de officiële taal in Midden- en Zuid-Amerikaanse landen, ook wel Latijns-Amerikaanse landen genoemd; Mexico, Chili, Peru, Colombia, Argentinië, etc.

          Spanje is het populaire land voor toerisme en cultuur, ook onderwijs. Meer Spanjaarden en Latijns-Amerikanen komen naar Thailand. Niet alleen om goed te communiceren, maar ook om de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur te leren. Bovendien kunnen studenten voor het verkrijgen van meer taalervaring een andere taal krijgen; Italiaans, dat vergelijkbaar is en gedeeltelijk kan worden begrepen ondanks het feit dat het verschillende talen spreekt.

          De Spaanse taal is verdeeld in 2 cursussen:

Spanje

SPAANS VOOR COMMUNICATIE

ESPANOL PARA LA COMUNICACION

Spaanse cursus voor studenten en volwassenen wordt aangeboden in de algemene cursus. De cursus wordt gestart met standaardlessen die alfabetten, nummer en uitspraak bevatten, ook eenvoudige introductie en grammatica. Leerlingen krijgen de basiskennis van talen, bereiden zich voor op de volgende stap van het leren in de hoge niveaus die de sociale en culturele studies omvatten. De taalstructuur is ook verdeeld volgens het GER, voor het evalueren van de vaardigheden.

'

~

SPAANSE TEST VOORBEREIDING

PREPARACION DE PRUEBAS ESPANOLAS

Cursus voor het testen van de Italiaanse taal voor algemene en academische doeleinden, ook voor toelating tot het hoger onderwijs aan hogescholen en universiteiten, ook werken in Spanje. Studenten krijgen de herziening voor algemene vaardigheden; luisteren, spreken, lezen en schrijven, ook het doen van voorbeeldtests.

'

~

Spaanse internationale test voor buitenlanders, georganiseerd door het Cervantesinstituut, van het Spaanse Ministerie van Onderwijs voor het bevorderen van de studie en het onderwijzen van de Spaanse taal en cultuur. Voor kandidaten met niet-Spaanse vaardigheden die willen studeren in hogescholen of universiteiten, ook werken en migreren in Spanje, de test wordt gedeeld door niveau A1-C2. Elk correspondeert met een bepaald vaardigheidsniveau zoals beschreven door het GER-systeem.

~

DELE

DIPLOMA’S VAN HET SPAANS ALS VREEMSE TAAL

DIPLOMAS DE ESPANOL COMO LENGUA EXTRANJERA

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic