ENGELS

         Engels is de belangrijkste taal ter wereld, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland (kort als "Groot-Brittannië" of "Engeland"). Op het imperialisme werd het Engels uitgebreid naar de Verenigde Staten van Amerika, ook naar andere landen tijdens kolonisatie die van invloed waren op landen in het huidige Commonwealth; bijv. Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika.

            Door de kolonisatie is Engels de standaardtaal van de wereld geworden, die door alle mensen voornamelijk wordt gebruikt om te communiceren, ongeacht de oorsprong en de lokale taal. Om deze reden hebben alle landen over de hele wereld een Engels onderwijssysteem, waaronder Thailand, samen met Zuidoost-Aziatische landen opgericht de ASEAN Economische Gemeenschap. Engels is daarom de noodzaak voor communicatie, ook voor zaken, handel, investeringen, onderwijs en toerisme.

            Engels wordt 3 cursussen aangeboden:

Verenigd Koninkrijk

ENGELS VOOR COMMUNICATIE

ENGLISH FOR COMMUNICATION

 

Conversatiecursus voor middelbare scholieren, ook algemene interesses, biedt het lesgeven in communicatie, woordenschat, extra grammatica, met spreekvaardigheid door moedertaalsprekers. De taalstructuur is ook verdeeld volgens het GER, met een willekeurige test voor het evalueren van de taalvaardigheid.

ENGELS VOOR KINDEREN

ENGLISH FOR KIDS

 

Cursus voor basisschoolleeftijd 6-12 jaar, ondersteunt de ontwikkeling van taalvaardigheden met een aantal extra activiteiten, los van het directe leren van school. Leerlingen krijgen de juiste activiteiten aangeboden; b.v. zingen, Engelse cartoon, enz.

ENGELS TEST VOORBEREIDING

ENGLISH TEST PREPARATION

 

Cursus voor het testen van Engelse taal voor algemene en academische doeleinden, ook voor toelating van hoger onderwijs aan hogescholen en universiteiten in lokale of internationale academies. Studenten krijgen de gedemonstreerde lessen met algemene vaardighedenvoorbereiding, en doen ook voorbeeldtests.

Engelse Testvoorbereiding Cursussen zijn voorzien:

ALGEMENE APTITUDE TEST
GENERAL APTITUDE TEST (GAT)

 

Voor middelbare scholieren in Thailand voor universitaire toelating in Thaise universiteiten, omvat communicatie, vocabulaire en grammatica, ook lezen en schrijven. De punten worden met 10-15% beoordeeld voor het algemene punt dat studenten moeten verzamelen voor universitaire toelating.

GEWONE NATIONALE EDUCATIEVE TEST
ORDINARY NATIONAL EDUCATIONAL TEST (O-NET)

 

Voor middelbare scholieren voor universitaire toelating in Thailand, bevat 5 hoofdonderwerpen; Thais, Wiskunde, Wetenschap, Sociaal en Engels. De Engelstalige sectie is vrij gelijkaardig aan de Engelse GAT-test die betrekking heeft op communicatie, lezen, schrijven, woordenschat en grammatica, waarin studenten de algemene lessen het hele jaar door bekijken.

Internationaal Engels test uit van het Verenigd Koninkrijk, werd door English Language Assessment van de Universiteit van Cambridge, en de British Council georganiseerd, die wordt gesteund voor de evaluatie van vaardigheden om de algemene en academische doelen te bereiken, naar hoger-onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

IELTS evalueert de competentie van Engels voor sollicitanten in 4 vaardigheden; luisteren, lezen, schrijven en spreken, ook grammatica en vocabulaire van taalgebruik. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste en populairste Engelse tests voor internationale evaluatie in de wereld.

INTERNATIONAAL ENGELSE TAAL TESTSYSTEEM
INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS)

 

ENGELS TEST VOOR INTERNATIONALE COMMUNICATIE
TEST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION

 

Engels testsysteem uit van de Verenigde Staten, omvat de mogelijkheden van luisteren, lezen en analyseren voor aanvragers met standaard tot geavanceerde vaardigheden. De test wordt veel gebruikt voor werk- en zakelijke doeleinden waarbij Engels de belangrijkste component is, b.v. hotels, luchtvaartmaatschappijen, enz.

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic