DUITS

       Duits is een van de meest gesproken talen in Europa, evenals Frans en Engels. Duits is niet alleen de officiële taal in Duitsland, maar ook in Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, ook een deel van Luxemburg en België. Het is derde taal in Europa en de wereld onderwezen geworden, omdat het ook een van de officiële talen in de Europese Unie is.

       Sinds de lange geschiedenis van de Duitstalige landen zoals Duitsland, of Oostenrijk en hun invloed uit het verleden, werd Duits de karakteristieke identiteit; vocabulaires, accent, uitspraak en idioom. Duits is populair geworden voor onderwijs en zakelijke communicatie. Duitse ministeries van Buitenlandse Zaken en Onderwijs promoten Duits cultureel en taalonderwijs over de hele wereld.

       De duitse cursus is opgedeeld in 2 cursussen:

Duitsland
Zwitserland
Luxemburg
Oostenrijk
Liechtenstein
België

DUITS VOOR COMMUNICATIE

DEUTSCHKURS FUR KOMMUNIKATION

 

Conversatielessen voor middelbare scholieren, ook volwassenen, biedt het lesgeven in communicatie, woordenschat, aanvullende grammatica, met spreekvaardigheid door moedertaalsprekers. De cursus wordt aangeboden in reguliere en intensieve cursussen, met leermateriaal uit Duitsland. De taalstructuur is ook verdeeld volgens het ERK, voor het evalueren van de vaardigheden.

...

DUITS TESTVOORBEREIDING

DEUTSCH PRUFUNGSVORBEREITUNG

Cursus voor het testen van de Duitse taal voor algemene en academische doeleinden, ook voor toelating tot het hoger onderwijs in hogescholen en universiteiten in lokale of internationale academies. Studenten krijgen de gedemonstreerde lessen met algemene vaardighedenvoorbereiding, ook het doen van voorbeeldtests.

Cursussen van Duitse testvoorbereiding zijn voorzien:

 

....

PROFESSIONELE BEREIKTEST:          
PROFESSIONAL APTITUDE TEST (PAT)

Voor middelbare scholieren in Thailand voor universitaire toelating in Thaise universiteiten, omvat communicatie, vocabulaire en grammatica, ook lezen en schrijven. De test PAT7.2 voor Duits evalueerden 10-40% voor het algemene punt dat studenten moeten verzamelen voor toelating tot de universiteit.

TestDAF

TEST VOOR DUITS ALS VREEMDE TAAL

TEST DEUTSCH ALS FREMDSPRACHE

Duitse internationale taaltest voor aanvragers uit niet-Duitssprekende landen, opgericht door het TestDAF Institute voor de aanvragers die verder onderwijs en onderzoek willen volgen, ook werkzaam in Duitsland. De test omvat 4 vaardigheden op het gebied van luisteren, lezen, schrijven en spreken, geëvalueerd door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). De test wordt geaccepteerd in Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse instellingen.

 

In Thailand wordt TestDAF gerund door alle talenscholen in het hele land, georganiseerd door Goethe Institut, en Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD), het Duitse educatieve en culturele uitwisselingscentrum in Thailand.

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic