OVER ONS

      Euro Centre Fang is de eerste officiële School van de Europese talen in Noord Chiang Mai, omvat in Districten Fang, Mae Ai, en Chaiprakarn, is goedgekeurd en gewaarmerkt door het Bureau van de Privaatonderwijs Commissie, het Provinciaal Onderwijsbureau van Chiang Mai, door het Ministerie van Onderwijs van het Koninkrijk Thailand.

      Voor de inspiratie om de taalervaring te delen op basis van het motto van de school: „Leer de taal om de wereld te openen.” is een kans voor leerlingen; studenten of volwassenen kunnen worden uitgebreid door talen en de doelstellingen in de toekomst bereiken.

      Verder, Thailand, met andere 9 Naties in Zuidoost-Azië, zijn samengewerkt in de Economische Gemeenschap van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN). Het is niet alleen een kans om de wereldtaal, die ist Engels te gebruiken, maar ook de kans om meer vaardigheden te leren en ontwikkelen. Meer Europeanen gaan te reizen, en zoeken samenwerking in Thailand.

      Leraren hier worden meestal gekozen uit Europese landen; Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Commonwealth, enz. Ze worden gekozen met waardevolle ervaringen en kwalificaties, zijn goed georiënteerd met Gekwalificeerde Internationale Taleninstituut, die gecertificeerd zijn met de bekwaamheid van het onderwijzen, en worden ook vertrouwd door andere publieke scholen van externe organisaties die samenwerken in sommige externe activiteiten (b.v. op scholen of universiteiten)

FANG

      Fang is een district in Noord-Chiang Mai, ongeveer 150 kilometer van het stadscentrum (Muang Chiang Mai Stad). Het grenst aan de Provincie Chiang Rai, en ook de Republiek Unie van Myanmar. Fang is een duizend jaar historische stad en is omringd door bergen als een van de beste natuurlijke bronnen die een van de meest populaire toeristische attracties in Chiang Mai en Thailand wordt. Thaise of buitenlandse toeristen maken verschillende bezoeken, vooral in de winter. Fang heeft verschillende toeristische attracties, b.v. tempels, tuinen, bergen, enz.

Tempel Chedi Ngam

Warme lente van Fang

Boomgaard Thanatorn

Ang Khang berg

Pha Hom Pok Berg

Thailands 2e hoogste berg

Bevroren bloem

In winter

โรงเรียน ยูโร เซ็นเตอร์ ฝาง

(ในความควบคุมของกระทรวงศึกษาธิการ)

 

319/19 หมู่ที่ 5 ถนนโชตนา

ตำบลเวียง อำเภอฝาง

จังหวัดเชียงใหม่ 50110

โทร. 088-958-6866

อีเมล์ euc_online@outlook.com

 

© 2020 Euro Centre Fang

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • line_icon1
  • skype-icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Classic